Det är så man får skämmas!

Blev tillfrågad tidigare under kvällen om jag kunde hoppa in och vikariera för Tobias i Radiosevens topplisteprogram Top Seven. Inga problem, tänkte jag, sända radio är ju det roligaste som finns. Det skulle jag inte ha tänkt.

Det blev en sån där sändning som man helst av allt aldrig borde ha startat. Allt som kunde gå fel valde att gå fel, bara för att jävlas. Låtar startade inte, jag yrade om fel saker och inget blev rätt någonstans. Nåja, sådana dagar har man ju men idag kändes det verkligen inte bra och jag skäms och blir så besviken på mig själv varje gång det händer. Bleh.

Det enda jag möjligtvis kan skylla på är att jag är sjukt trött efter att ha kört runt på en halkbaka i Eskilstuna hela dagen. Jag har bromsat, svängt, sladdat, snurrat och voltat. Eh, näe, inte voltat kanske men allt det andra har jag lyckats med idag iallafall. Det var precis lika kul som alla påstått men som jag aldrig trott på. Framförallt förstår jag nu varför halkbanekörningen behövs – det var förmodligen det nyttigaste och mest givande jag gjort i min körkortsutbildning hittills. Något roligt och nyttigt samtidigt – det stöter man inte på ofta!

Förutom halkbanan körde jag även till och från Eskilstuna (ca 3 mil) samt en lektion med stadskörning inne i Eskilstuna, en stad som ju är ”lite” större än Strängnäs med betydligt mer trafik. Att köra bil gör ryggen trött har jag märkt, men att köra bil en hel dag gör ryggen inte bara trött, utan hela kroppen halvdöd. Så, nu tänker jag gå och bädda ner mig i sängen och vila ryggen samtidigt som jag deppar över en värdelös och kaosartad radiosändning.

För övrigt ska ni alla rösta på Scooter – Apache Rocks The Bottom till nästa Top Seven-lista. Den växer för mig och jag tycker den är riktigt skön. Go Scooter!