Genom Mälardalen i 200 km/h

Så sitter man då här än en gång, på tåget mellan Stockholm och Strängnäs. Som så många gånger förr. Undrar hur många timmar jag hunnit spendera ombord på tåg hittills i livet?

Ändå tycker jag att det fortfarande är lika skönt att kunna transporteras snabbt, säkert, miljövänligt och hemskt bekvämt utan att behöva röra en fena! Bil i all ära, men ska du åka till jobbet med bil kan du inte sova, titta på film, jobba, sova eller spana på fina flickor. Det kan man på tåget!

Idag har vi, trots att varenda gud i hela universum försökt förhindra det, släppt nya hitstationen ICE. Det blev jag som fick hålla i premiärsändningen och säga de allra första orden i det som ska bli Sveriges bästa radiostation för den som gillar ny hitmusik. Malligt värre! Fast egentligen ska jag inte prata alls på ICE, det här var bara en engångsföreteelse.

Note: Jag vet att jag har en äckligt dålig mobilkamera men lugn, ny mobil är på väg snart! 😉