Tele2 desperata? – hotar kunder

Fick ett samtal imorse från min kära far som lät märkbart skärrad. Han hade just blivit uppringd av en säljare på Tele2Comviq som ville erbjuda honom att ringa billigare. Pappa är riktigt nöjd med sitt abonnemang hos Telia så han valde att redan på ett tidigt stadium tacka, men avböja. Det accepterade inte säljaren.

Att säljare kan vara jobbiga vet vi ju, men det här var tydligen något extremt. Säljaren pratade på om sina priser, erbjudanden och abonnemang trots att pappa flera gånger försökt avbryta honom och tacka nej.

Till slut tröttnade pappa och höjde rösten. ”Jag är inte intresserad, okej?” Då bad säljaren pappa att vara tyst så han fick berätta klart. Förbluffad frågade pappa ungefär: ”Ska JAG vara tyst? Jag ber dig att förstå att jag inte är intresserad. Okej?”. Då svarade säljaren kort och gott: ”Jag vet var du bor!” och läste upp pappas adress, varpå han slängde på luren.

Geez?

Pappa gick naturligtvis till polisen direkt och ringde sedan Tele2s huvudkontor. Killen kommer inte få jobba kvar som säljare på Tele2Comviq något mer. Snacka om desperat!