Livsstatus

Oj, vad folk är på mig om att blogga mer! Inte visste jag att så många fått för sig att besöka min blogg regelbundet. Jag skriver ju mest för min egen skull. Kul!

Jag har alltså kommit hem från sjukhuset och åker enbart in för provtagning två dagar i veckan. Det är underbart att vara hemma igen och jag börjar så smått komma tillbaka i vardagen igen. Den här veckan har jag ägnat åt att gå igenom saker som ligger och väntar på att bli gjorda, svara på mail, ringa telefonsamtal och styra upp marknadsföring och sånt för Aroom, familjens café i centrala Strängnäs som öppnade under min sjukhustid. Håller till på cafét en hel del, främst eftersom jag är helt såld på goda smörgåsar, lasagner, pajer och kaffe. Skulle kunna bosätta mig på ett café och leva på smörgåsar och kaffe. Utan problem.

Förutom att hänga på Aroom och prata i telefon har jag även hunnit med ett Stockholmsbesök i torsdags. Hämtade posten på jobbet och träffade en del vänner, bland annat Malin, Erika, Andréas och Johan. Efter att ha varit totalt isolerad från omvärlden (nåja) den senaste tiden, är det riktigt skönt att få träffa sina vänner igen. De betyder ju trots allt hur mycket som helst.

Nästa vecka ska jag försöka sätta igång på allvar med nya och gamla projekt som ligger och väntar på att bli gjorda. Dessutom letar jag en sjysst kontorslokal i Stockholm att flytta till. Är det någon där ute som har koll på en 50-70 kvadratslokal centralt till en sjysst hyra får ni gärna säga till. 🙂

I’ll keep you guys informed…